Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Rețetă de sos Cezar á la carte – pentru salate şi nu numai

Sunt tot atatea variante de sos Cezar cate variante de salata Cezar.

Eu m-am documentat putin, si am facut unul care m-a lasat foarte multumita in final! Doar ca am exagerat cu usturoiul dar aici voi scrie rețeta cu jumatate din cantitatea adaugată inițial.

– 3 căței de usturoi

– 100 gr parmezan ras

– o lingura mustar

– 3 ansoa mici

– 150 ml ulei masline

– 200 gr iaurt

– ierburi aromatice (oregano, busuioc, rozmarin)

– piper

– sare

Am belduit tot, l-am lasat la frigider 10 minute timp in care am pregatit salata.

Sosul e excelent! Ansoa ii da un gust la care nu m-as fi asteptat, si eram pe jumatate hotarata sa nu „stric” bunatate de sos cu asa ceva. Dar dupa ce am citit ca marile bucatarii procedeaza astfel, n-am stat pe ganduri.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare