Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Reteta de surprins invitatii sau | Cum sa intampini sotul ca la restaurant |

INGREDIENTE

  • 2 ardei, galben si rosu, curatati de seminte si taiati in fasii groase
  • 1 ceapa, curatata si taiata felii subtiri
  • 3 crengute de cimbru
  • 3 linguri de ulei de masline
  • 250 g aluat foietaj
  • 2 linguri de patrunjel proaspat tocat
  • 12 masline fara samburi
  • 16-20 rosii cherry, taiate in jumatate
  • sare si piper negru macinat
  • hartie de copt unsa cu putin unt

Mod de preparare: Incalzeste cuptorul la 190°C. Intr-o tava, tapetata cu hartia de copt unsa, amesteca feliile de ardei si ceapa, crengutele de cimbru si doua linguri de ulei. Coace-le timp de 30 de minute, amestecand din cand in cand, pana legumele se inmoaie. Intre timp, intinde aluatul pana obtii un patrat cu latura de 28 cm. Taie-o in patrate de 4×14 cm. Pune-le pe o hartie de copt. Marcheaza o margine subtire in jurul fiecarui patrat. Inteapa-le cu o furculita si lasa-le la rece timp de 30 minute. Mareste temperatura cuptorului la 220°C. Pune in mijlocul fiecarui patrat de foietaj cate o lingura din amestecul de ardei. Presara patrunjel deasupra, adauga maslinele si jumatatile de rosii. Stropeste cu restul de ulei. Coace timp de 25 de minute, la nivelul de jos al cuptorului. Daca mai doresti, mai poti adauga un pic de sare, piper si ulei.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare