Somon crocant
Poate că nu-ti vine să crezi, dar fulgii de porumb pisati sunt foarte potriviti pentru a se da peştele prin ei. Aceste bucatele de somon devin deosebit de crocante când sunt coapte. Si sunt şi uşor de făcut. După cum orezul în loc de fulgi de porumb este tot o alegere câştigătoare când vine vorba de ceva crocant şi sănatos, şi e şi o experientăplăcută.
Se preîncinge cuptorul la 200° C.
Se taie somonul în cubulețe de 2 cm. Se pun fulgi de porumb. Intr-o pânză şi se pisează bine cu făcăletul. Se adaugă parme-
zanul şi coaja de lămâie.
Se bate oul intr-un castron şi se dau prin el bucătelele de somon, care se trec apoi prin amestecul de fulgi de porumb până când toate sunt bine acoperite Se aşază bucatelele de somon într-o tavă tapetată cu hârtie
de copt şi se lasă la cuptor 10 minute, până se rumenesc.