Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Retrospectiva în claritate la un an după pandemie

A trecut un an de la ultimul eveniment organizat pentru campaniile #existacarierasidupabebe si #petocuricufamilia, după care a urmat pandemia. O perioadă despre care nu am vorbit până acum si nici nu cred ca o voi face curând, pentru că tot ce s-a întâmplat atunci, inca produce efecte în prezent. Asa cum mugurii germineaza în această perioadă în natură, asa simt si eu, abia acum ca viata sociala are sa recapete o față precum cea de dinainte, insa una mult transformată.

În ce ma priveste, am luat ce-a fost mai bun din această lecție demonstrativă; pentru că Da, a fost o adevărată #lecție dată omenirii întregi. O lecție cu teorie si practica, cu abstract si logic, cu speranța si agonie, o lecție care le-a pus în fața adevarul celor care credeau că îl dețin si care a scos la lumină capacități incredibile pe care altii, nu știau că le pot folosi.

Pe.unii i-a ajutat să crească, fortuiti de împrejurări, s-au aflat în situația de a se reinventa, si-au pus creativitatea la contributie si si-au creat un sistem propriu care a funcționat apoi atat de bine incat l-au păstrat si dupa.

Alții au folosit acest timp pentru reflecție, pentru reevaluare, pentru proiectare sau pentru retragere. O izolare socială exterioară a fost pentru cei colectivi a fost poate o pedeapsă dură dar totodata cred si demonstrez ca a fost binevenită, ca o pauză dintr-o goană care scapa de sub control în frenezia impartasirilor manifestate poate mult prea mult, în grupuri si evenimente colective in care alchimia trecuse în prim plan, inainte de maturitate.

Din această ultima categorie fac parte si din această poziție ma simt sa comentez la un an după aparitie, un fenomen asupra caruia abia acum am început să am claritate.

Claritatea este pentru jumătate din populație, extrem de importantă și în lipsa sa, atat acțiunile cat si formularea de idei si concluzii, este creatoare de haos. Din fericire pentru mine, de când studiez Human Design am inteles cat e de important sa astept claritatea, aceasta fiind autoritatea mea interioară, busola care ma ajuta sa ma orientez în deciziile importante, inclusiv în cele de a posta un mesaj sau nu.
Iată motivul pentru care nu am postat (des) chestii despre mine, despre lume, despre orice … în lipsa clarității.

Acum ca facebook mi-a amintit de acest ultim eveniment public, a fost un stimul suficient de puternic ca să trezească o pasăre hibernata. Glumesc, cei care ma cunosc stiu ca eu nu hibernez nici 10 minute #imagenerator 🙂

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare