Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Schimba lumea prin culoare! Pana la finalul verii, toate parcurile din Oradea vor arata asa

Ieri am fost la intalnire cu aceste distinse domnițe. Ce avem noi in comun? Pe Alina, ca prietenă.

Alina Ierugan. Cea care a inundat la pas în culoare aleile parcurilor din Oradea, cu pensula. A desenat pe asflalt structuri, jocuri și ilustrații pentru copii. A desenat pe asfalt copilaria.

Copilaria pe asfalt – proiect devenit viral si adoptat in alte orase in mai putin de 2 saptamani!

Proiectul a fost primit extraordinar de bine de catre membri comunitatii, ai caror copii, viseaza Alina, vor creste intr-o lume mai buna.

Aceasta a fost si tema discutiei de ieri, la intalnirea cu fetele: o lume mai buna pentru copii nostri, un viitor mai colorat, o investiție in comunitate, cu resursele creative si de umanitate ce se afla in interiorul fiecaruia.

Initiativa a fost preluată imediat si de alti oameni din Botosani, Cluj si Brasov, ajungând chiar la stadiul depunerii la primarie a proiectului.

Ce putem sa facem noi?

Pentru a finaliza desenele in cele 2 parcuri de pana acum, Alina a strans o parte din suma, de la prietenii si locatarii binevoitori care i-au venit in ajutor imediat. Contributia Alinei a fost insa inestimabila, care impreuna cu cumnata sa Mihaela, partenera in tot, asa cum o numeste, au stat la 40 de grade si pana seara tarziu, sa finalizeze. Asadar nu usoara le-a fost misiunea dar la finalul fiecarei zi cand si-au vazut rezultatele, fetele au fost mai bucuroase si mai motivate sa duca mai departe acest proiect.

Planul este sa decoreze astfel toate parcurile din Oradea, iar apoi vor sa continuie cu peretii spitalelor pentru copii, a scolilor si a grădinitelor.

Schimba lumea prin culoare! Pana la finalul verii, toate parcurile din Oradea vor arata astfel, doar cu ajutorul nostru, al tuturor!

Consider ca fiecare contributie cu o mica suma a fiecaruia dintre noi e defapt o investitie. E ca si cand ai da bani la fondul școlii sa se amenajeze terenul de sport sau ca si cand din banii de asociatie s-ar cumpara mobilier stradal pentru coltul verde din curtea blocului. E la fel, doar ca mai mare, mai transparent si mai optimist, pentru ca vorbeste despre copii, adica despre viitor.

Eu am cumparat un tricou = o cutie de vopsea. Tu?

Contact Alina aici

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare