Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Se intampla in Oradea | Ce experiențe inedite a trăit copilul meu la dentist

Astăzi am fost cu fiul meu la dentist, dar nu oricare, la unul grozav, poate de necrezut. Un cabinet stomatologic pentru copii, altfel, așa mi s-a descris si nu imi vine sa cred ce tratamente am primit. Veti afla imediat de ce spun asta.

Fiul meu are 2 ani fără putin si probabil va întrebați de ce este nevoie sa mergem așa devreme la dentist. Haideți să vă povestesc.

Inainte de toate ne-a fost recomandat sa ajungem la un control stomatologic cu cei mici, din 2 motive:

  • Pentru a preveni si a ne informa corect despre tot ce înseamnă igiena orala, metode si obiceiuri sănătoase.
  • Pentru ca piticul sa se obișnuiască cu ideea de vizită la stomatologie  evităm sa dezvolte frica de dentist  îi cultivam copilului obiceiuri sănătoase.

Noi am ales sa facem această primă vizită la Lucdent și am plecat de acolo convinsă că ne vom întoarce doar si doar acolo, pentru ca a fost pur si simplu încântător! Iată de ce!

La sosire, am fost intampinați de Narcisa, persoana care a definit un concept nou în Oradea, care scoate în față Lucdent din linia cabinetelor stomatologice obișnuite. La recepțieea este orientată 100% spre micii pacienți, pe care are grijă să îi introducă în atmosfera prietenoasa si a le face primirea așa cum se cuvine, ca pentru un oaspete important.

Iti da senzatia ca ai fost așteptat si urmeaza sa fii tratat special. Senzația pe care o ai si tu ca parinte, e ca ai ajuns la un loc de joaca unde iti lasi copilul si te poti relaxa.

La intreg parterul, gasesti un adevărat spatiu de joacă. Practic, înainte de a vedea pensete, fețe lungi sau de a auzi zgomote de freza, copilul este introdus într-un spațiu primitor, cald, curat, toate menite să îi placa atât de mult copilului, încât nu exista să refuze să fie consultat sau sa nu dorească să se întoarcă acolo.

După ce s-a jucat îndeajuns, fără grabă, este îndemnat să mergem sus, unde se află cabinetul propriu-zis. Trecem peste detaliul că, nu stiu cum, medicul îl câștigase deja pe cel mic care după ce a coborât din brațele lui, a urcat singur si voios scările.

În cabinet, am avut în continuare aceeasi senzație de încredere si căldură. Pe lângă igiena impecabilă și aparatura modernă, dentistul i-a pus desene copilului si ne-a povestit mai multe despre igiena corectă și metode de prevenție.

Iată ce am învățat de la dr. stomatolog Ciprian Lucaci, în timpul vizitei:

  • Foloseste pasta de dinti cu fluor, corespunzătoare vârstei. Avem nevoie de fluor in primul rand sa prevenim cariile. Nu iti face probleme, ca nu e dăunător si daca înghite o cantitate mica de pasta de dinti pentru că oricum cele pentru copii au o cantitate scuzuta de fluor. Asadar nu e obligatoriu sa folosim o pasta de dinti 100% bio.
  • Pe lângă pasta si pariu ca de dinti, exista pentru igiena orala a copiilor o mulțime de alte produse complementare, care ne pot ajuta sa le curățăm dintii si calitatea bucala: apa de gura pentru copii, ata dentară, periuta interdentara, șervețele speciale pentru igiena orala (acolo unde sunt probleme delicate), etc.
  • Trebuie să ne asigurăm că s-a realizat corect si complet peisajul dinților celor mici, cu toate că îi lăsăm pe ei sa se joace, responsabilizandu-i cu asta.
  • Copii se spală pe dinți de la primii dințisori aparuti.
  • Nu le spălăm dintii după ce au consumat băuturi acidulate sau critice.
  • E bine sa le spalam dintii după ce au băut lapticul de seara. Dacă asta nu este posibil, poate sa clatessca sau sa bea putina apa, ca sa spele, pentru că laptele e un bun mediu de cultură pentru bacterii, inclusiv cele care provoacă carii.
  • Dacă nu putem rezista cerintelor de dulciuri, e indicat sa le spălăm dintii mai ales după cele care au aderența pe dințisori (caramele, bomboane etc)

Ca mamă, nu as putea să îmi doresc mai mult de la un cabinet stomatologic pentru copilul meu. Sunt norocoasă că i-am cunoscut si am devenit pacientă.

Cu siguranță Lucdent prezintă un model de admirat atât ca stil, abordare si mentalitate cat si ca afacere, fiind rezultatul colaborării armonioase a unei antreprenoare cu inițiativă si unui medic excelent.

Metoda de tratare a micilor pacienți, daca imi permiteți, este una dintre puținele metode revoluționare în sistemului medical din Romania. Experiența la dentist este transformată într-una surprinzător de plăcută, Dar ca sa nu vorbesc doar eu, va invit sa va convingeri singuri!

Las aici datele lor de contact, si va astept sa împărtășiti aici cu mine, experiențele voastre!

Cabinet Stomatologic pentru copii Lucdent *click aici pentru contact*

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare