Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Seria #100 retete cu paste continua! Fusilli cu anşoa, sparanghel şi cremă de anghinare

Din seria 100 de retete cu paste, premiteti-mi sa va prezint reteta de Fusilli cu anşoa, sparanghel şi cremă de anghinare

Oricât sună de elaborat, preparatul acesta e unul gata în 11 minute, fix cât au fiert pastele. Practic, sosul a fost „montat” din toate ingredientele regăsite în imagine.

Alloraingrediente:

  • Sparanghel (în oțet)
  • Pastă de anghinare (carcioffi)
  • Alici (peşte anşoa)
  • Ceapa
  • Usturoi
  • Vin alb
  • Ulei de masline

Pregătire:

Călim ceapa şi sotăm sparanghelul (daca e crud, dureaza mai mult cu 4-5 minute) usturoiul, anşoa iar la final optional, anghinare pasta. Se stinge cu putin vin alb, maxim 5 minute. Cand pasta e aproape gata, se toarna peste continut în tigaie şi se mai face împreună cca 2-3 minute.

Atât. Nu sunt eu ca fac minuni, sunt ingredientele excelente, e pasta Barilla, e pasiunea şi e dragostea pentru paste.

#100deretetecupaste #retetegiuffridiene #pasiunepentrupaste

Pofta buna!

s-ar putea sa iti placă și O deliciozitate gata in 6 minute! Pasta marunta cu pesto si quattro formaggi

vezi mai multe retete 100 de retete de paste – retelele giuffridiene

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare