Din seria 100 de retete cu paste, premiteti-mi sa va prezint reteta de Fusilli cu anşoa, sparanghel şi cremă de anghinare
Oricât sună de elaborat, preparatul acesta e unul gata în 11 minute, fix cât au fiert pastele. Practic, sosul a fost „montat” din toate ingredientele regăsite în imagine.
Allora, ingrediente:
- Sparanghel (în oțet)
- Pastă de anghinare (carcioffi)
- Alici (peşte anşoa)
- Ceapa
- Usturoi
- Vin alb
- Ulei de masline

Pregătire:
Călim ceapa şi sotăm sparanghelul (daca e crud, dureaza mai mult cu 4-5 minute) usturoiul, anşoa iar la final optional, anghinare pasta. Se stinge cu putin vin alb, maxim 5 minute. Cand pasta e aproape gata, se toarna peste continut în tigaie şi se mai face împreună cca 2-3 minute.
Atât. Nu sunt eu ca fac minuni, sunt ingredientele excelente, e pasta Barilla, e pasiunea şi e dragostea pentru paste.
#100deretetecupaste #retetegiuffridiene #pasiunepentrupaste
Pofta buna!


s-ar putea sa iti placă și O deliciozitate gata in 6 minute! Pasta marunta cu pesto si quattro formaggi
vezi mai multe retete 100 de retete de paste – retelele giuffridiene