Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Speed-date, cocktail și oportunități – Usi deschise femeilor | Editie specială

Editia speciala „Usi deschise femeilor” a fost despre femei, care a adus de data asta mai mult decat oportunitati de business si cariera, acccente de dezvoltare personală, intr-o seara de cocktail, asezonată cu momente unice, networking si socializare.

A sosit momentul sa va povestesc despre cum a fost la editia speciala a evenimentului „Usi deschise Femeilor”

A fost cu sarbatoare, cadouri, discursuri remarcabile, networking si socializare, cocktail si expo-foto inedita „Frumusetea Curajului”.

O comunitate de antreprenoare, femei de afaceri care isi impart cu succes viata între carieră și familie, la un loc într-o seară de joi, la editia speciala a seriei de evenimente organizate de petocuricufamilia.ro si Gaminvest. Ce poate fi mai savuros de atat? Un speed-date, desigur, 3 speakeri remarcabili si … peste 45 de cadouri si vouchere!

Pentru asta le multumesc in mod deosebit partenerilor si sponsorilor evenimentului!

FRUMUSETEA Curajului – expozitia extraordinara – proiectul fotografului oradean Remus Toderici

„Frumusetea curajului” a fost ridicată din nou, acolo unde trebuie să stea mereu, printre și alaturi de femei. Exprimandu-mi admiratia si solidaritatea pentru acest proiect, l-am contactat pe Remus Toderici pentru a participa cu o parte, in limita spațiului disponibil, cu expunerea portretelor acestor doamne curajoase aflate sub terapie chimica in lupta cu cancerul.

Cu aceasta ocazie ii transmit încă o dată multumiri si felicitari pentru acest proiect inedit, tulburător dar mai ales frumos!

Planuri de viitor, pe tocuri!

Marea mea satisfactie, despre care am mentionat si la microfon, e ca obiectivele acestui proiect au inceput sa prinda contur. Campania a devenit pentru unele dintre membrele comunitatii o cheie, in timp ce pentru altele o parghie de tras in calea succesului in antreprenoriat. 6 femei din cele peste 150 de participante (in total) au inceput sa lucreze la visul lor, incepand afacerile mult visate. Ce este fabulos pentru mine, este ca am avut un aport la acest proces, prin ideea de afacere (oferite in prezentari), prin consultanta, serviciile juridice si servicii imobiliare oferite prin echipa Gaminvest, promovare si consultanta.

Din acest motiv vom merge mai departe, pas cu pas pentru a forma un Club de business, ale carui obiective sa fie aceleasi ca ale Campaniei „Usi deschise femeilor”: atingerea independentei financiare a femeilor, prin programe de dezvoltare personala, educatie financiara si antreprenoriala, idei de afaceri, pay it forward – program de sprijinire reciproca si nu in ultimul rand socializare si networking permanente, menite să lege colaborari si prietenii, intre femeile antreprenoare din Oradea.

Business nertworking – primul business speed date între femei

În ediția aceasta am tinut sa aduc ceva nou, obligatoriu benefic, ca o rasplata, chiar cadou din partea mea, pentru invitatele care, in numar insemnat (peste 80), s-au alaturat campaniei de la inceput.

Asa ca m-am gandit la un business speed-date, intre femei. A iesit extraordinar de bine, exact cum ma asteptam. Asezate fata in fata, fetele aveau la dispozitie 2 minute sa schimbe informatii despre ele si carti de vizita, dupa care se mutau la dreapta pentru a cunoaste urmatoarea persoana, pana cand ajungeau din nou in punctul de unde au plecat, mai bogate insa cu 8 cunostinte si posibile legaturi de colaborare.

Am asezat strategic femei manageri aflate in recrutare, hair-stylist, educatoare, medic, designer, psiholog, fotograf, etc printre femeile care au venit in cautare de colaborare, antreprenoare in devenire. Astfel ca fiecare a avut atat oportunitate pe de-o parte cat si „leaduri” pe de alta parte.

In programul editiei s-au desfasurat 3 discursuri.

Ligia Oala – Tribut femeilor eroine tuturor timpurilor – discurs extraordinar si povestile a 10 femei remarcabile

Ligia Oala, o prezență feminină model pentru evenimentul #usideschisefemeilor. Ea a organizat in trecut o serie de evenimente cu si despre femei de succes, este membra fondatoare a Rotary Club Oradea 1113 si parte din organizarea grad evenimentului Skirt Bike Oradea.

Ligia a marcat implicarea sa dărunind Atlasul frumusetii, o calătorie fascinantă în lume prin frumusetea celor 500 de portrete ale Mihaelei Noroc.

În discursul său, Ligia a adus plus valoare și cunoștințe fascinante despre femei care au marcat istoria cu reusite extraordinare, pe care le-a răspandit în sală, urmând a fi citite aleatoriu de invitatele din sala.

Femeia modernă, frumusetea femeilor in afaceri vs fashion icon – Marius Molan

Al doilea speaker al serii, Marius Molan, fashion stylist, fondator MM Models, ne-a vorbit despre importanța limbajului vestimentar si conduita femeilor în business, având experiență și recunoaștere în comunitatea orădeană dar și peste hotare.

Fricile interioare și informatii prețioase si exercitii inedite, discurs captivant psiholog Hermina Popa

Urmatorul speaker extrem de apreciat al serii, a fost psiholog Hermina Popa, care ne-a povestit care sunt fricile interioare și convingerile care stau în calea unui start în carieră.

Hermina va deschide în zile numărate un cabinet de psihologie pentru dezvoltare personala la copii. O gasiti aici (click)

Make-up live cu Amalia, rasfat și entertainment

Un moment pe care am tinut neaparat sa il integrez a fost sedinta de make-up oferita prin tragere la sorti de catte make-up artist Amalia Matica. Cea care a beneficiat de rasfatul acesta a fost Doina Veres, fotograf, venită pentru a lua parte la networkingul oferit.

Alături de managerul restaurantului RA, Adriana Flefe, o femeie calda, entuziasmata si deschisa spre a se implica in proiecte frumoase care sprijina femeile si independenta financiara. Deasupra oricarei intentii, primul sau obiectiv a pornit de la cazul Nuriei despre care s-a discutat și pentru care a fost prezenta o urnă pentru donatii, in sala. Adriana a sprijinit si va sprijini in continuare aceasta fetita minunata, Nuria, are din pacate sufera de o boală greu de descris in cuvinte, pentru care are nevoie in permanenta de tratamente si sustinerea celor care sunnt dispusi sa o ajute. O puteti gasi oricand luand legatura cu Adriana.

Daca va intrebati cine a realizat acest aranjament fabulos, pantoful rosu, icon-ul comunitatii #petocuricufamilia, ei bine Natalia de la Natalie Florarie (foto) este vinovata! O prezentă colorată, veselă și mereu disponibilă, careia ii mutumim!

În această imagine, stau alaturi de doua femei puternice, surse infinite de inspiratie, dreapta Ioana Cuibus, creatoare si antreprenoare la 7 perle handmade bijuterii si Alina Ierugan, designer vestimentar si antreprenor in devenire. Ambele poarta creatii proprii, ascute dintr-un frunos proiect in colaborare.

Mai multe detalii despre proiectele lor magice, intr-un articol viitor destinat special muncii extraordinare si puterii pe care o au femeile in afaceri, familie si creatie!

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare