Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Un an de campanie USI DESCHISE FEMEILOR – un proiect cu rezultate vizibile

Campania „Usi deschise femeilor” a implinit un an, de la prima prezentare de oportunitati de cariera și business pentru femei.

Campania reprezinta o mobilizare dinamica pentru stimularea femeilor in general dar si a mamelor aflate după concediul de crestere copil, sa se intoarca la job, sa se specializeze pentru profesia mult visata sau sa isi dezvolte propria afacere, daca are aceasta chemare. Campania este initiată de mine, susținută prin Gaminvest, sectorul de consultanță, înfiintare firmă și start-up.

Dupa cateva luni de activitate online și workshopuri la sediul Gaminvest, a urmat primul eveniment tip conferinta „Usi deschise femeilor” GALERIE FOTO

In tot acest timp am cunoscut peste 300 de femei extraordinare, cu multe calitati si potential de succes, motivate, independente, frumoase in exterior dar mai ales in interior.

Comunitatea formată în această perioadă, un grup de femei cu scopuri si idealuri ce rezoneaza, cu motivatie de a creste, de a iesi din sfera de confort si a explora mediul antreprenorial ce se deschide in fata lor la fiecare editie cu prezentari de oportunitati, modele de business si insporatie ca de la femeie la femeie.

Obiectivele campaniei au fost anuntate de la inceput, de cand am scris primul articol si anuntam prima intalnire.

Toate aceste obiective au prins contur într-un ritm neașteptat. Parcusul campaniei a fost progresiv, iar ascensiunea profesională unora dintre membre, felul in care s-au mobilizat pentru a-si îndeplini visul si motivatia lor, au fost uimitoare si au servit drept model pentru multe alte femei.

Conferințe și prezentări

La evenimentele #usideschisefemeilor au luat parte invitate reprezentand domenii de business diverse precum: piata de capital, consultantă financiara, start#up si finantari europene, sisteme multilevel, afaceri din domeniul wellness si beauty, consultanti in afaceri, specialisti HR, etc.

Galerie FOTO de la ediția a II-a Usi deschise femeilor – Noiembrie 2019

Networking si socializare

Un proiect inedit, business speed-date intre femei, introdus pentru prima dată într-un cadru profesional, între femei, speed-datingul a căpătat o formă nouă, dinamică si cu un profund caracter motivational.

Speed-date-ul organizat în decembrie, la Ra Cafe, a fost memorabil. Zeci de femei așezate față în față, aveau la dispozitie 2 minute pentru a se cunoaște si a schimba carti de vizita. Apoi, se mutau de la dreapta la stanga pentru a cunoaste urmatoarea persoana.

Participantele, o parte reprezentante ale unor business deja existent, altele care sunt la inceput de drum, au fost vizibil entuziasmate si au fost foarte deschise la aceasta mobiliare in scop de networking.

Idei de afaceri si consultanță gratuită de grup

La conferințele și evenimentele #usideschisefemeilor s-au prezentat peste 60 de idei de afaceri actuale, profitabile si potrivite pentru femei, unele din ele punandu-se in practica in scurt timp. Prin sponsorul principal, Gaminvest, care a sustinut evenimentele, s-au facilitat servicii precum imobiliare, infiintari firme, consultanta, promovare si marketing.

Premii și cadouri

Nu putine au fost premiile oferite in cadrul tombolelor de la finalul evenimentelor, tichetele si voucherele valorice, care intr-unul dintre evenimente au depasit numarul 60. Acestea au fost oferite de sponsori care au facut posibila desfasurarea evenimentelor.

Printre cadourile oferite anintim abonamente nelimitate la distractie si relaxare, bijuterii de valoare, pantofi, carti, produse cosmetice, etc.

Comunitate, legături și beneficii

In scurt timp s-a creat un grup in care se vad deja efectele specifice unei asociatii sau unui club de business, anume acea preferinta spre a apela la serviciile unuia din interior, spre a se ajuta reciproc. Acest fenomen s-a observat cel mai bine la membrele care au inceput un business nou. Primele cliente au fost cele din grup.

Ultima editie, editia a IV-a, a avut loc de curand, într-un cadru mai restrans, ocazie cu care a avut loc ziua porților deschise ale scolii de beauty Loomience.

Proiectele urmatoare:

• Sedinte de cocaching de grup si psihoterapie pozitiva pentru femei – pentru cresterea stimei de sine si demontarea unor mindseturi negative care ne impiedica in calea succesului in cariera.

• Mastermind-uri extraordinare de motivare si dezvoltare personala

• Prezentari oportunitati de angajare

• Oportunitati de businss si parteneriate

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare