Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Caravana Skoda – un eveniment pentru întreaga familie

În acest weekend ( 21 – 23 septembrie) în Oradea, are loc Caravana Skoda în parcarea din Centrul Civic. În aceste zile, între orele 10:00 și 20:00, puteți testa toate mașinile din gama Skoda.

Am fost și eu să-mi fac o părere despre mașinile lor deoarece doresc să-mi schimb actuala mașina. Cunoșteam cât de cât gama deoarece barbații din familia mea au tot câte o Skoda, însă caravana pune la dispoziție pentru test drive și mașini mai mari cum ar fi Kodiaq sau Karoq – preferatele mele.

Cred că intenționat au adus un Karoq roșu să nu mă mai pot dezlipi eu de el – în plus are și cutie automată. Karoqul-ul este una dintre cele mai frumoase mașini din gama Skoda, care îmbină mașina de teren cu mașina de familie. Cu un portbagaj de aproximativ 450 de litri și un motor de 2.0 tdi, 150cp și 4×4 puteți lua familia într-o mică excursie la munte sau la mare, oricând doriți.

Vedeta caravanei însă, este o Skoda Superb -Sport Edition – verde ( deși soțul o vede galbenă). Aceasta este o mașină extrem de fiabilă, cu un consum redus și emisii puține- Skoda Superb este cea mai frumoasă din gama berlină – de aici probabil și numele. Mașina de test drive are un motor de 2.0 tdi, 190cp, însă Superbul poate fi achiziționat și cu motor de 2.0 tfsi ( benzină) și 280 cp.

Alte mașini puse la dispoziție pentru test drive sunt Octavia 3, Rapid și Fabia. Acestea sunt disponibile și prin programul rabla.

Nu ratați distacția și vizitați Caravana Skoda! Veți regăsi aici și un spațiu de joacă amenajat pentru copii, iar cât timp soțul se plimbă cu mașina vă puteți delecta cu o cafea savuroasă.

În fiecare zi se organizează câte o tombolă cu premii surpriză la care puteți participa dacă vă simțiți norocoși.

Băieții de la Skoda sunt foarte drăguți și vă ajută cu orice nelămurire. Vă însoțesc în test drive pentru a se asigura că sunteți în siguranță și că vă bucurați de toate dotările mașinii.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare